Борисов атакува досегашното управление: Ако се направи правителство с третия мандат,

...
Борисов атакува досегашното управление: Ако се направи правителство с третия мандат,
Коментари Харесай

Борисов: Промяната ни нанесе повече щети от Ковид-19

Борисов нападна досегашното ръководство: 

Ако се направи държавно управление с третия мандат, това ще бъде добре за партията, само че ще бъде неприятно за страната. Няма кого да поддържаме. ГЕРБ е най-голямата партия, ГЕРБ не крепи. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, написа.

Лидерът на ГЕРБ разяснява икономическите данни и изказванията за рекорден напредък на индустриалното произвеждане. Той акцентира, че не става дума за действителен растеж, който да бъде от изгода на бизнеса и жителите, а за растеж на износа на оръжия поради войната на Русия против Украйна. 

Той цитира данните на Българска народна банка, която утежни макроикономическата прогноза за 2022.

" Прогнозата е ужасна. Аз три пъти изваждам страната от рецесии – гръцка, миграционна, коронавирус. Но и ние имаме душа. Промяната ни нанесе повече вреди, в сравнение с коронавирус рецесията ", акцентира Борисов.

Борисов попита и за какво никой не цитира данните на Българска народна банка за инфлацията.

" Тази чудовищна инфлация не е реклама нито за " Продължаваме промяната ", нито за Асен Василев, нито за Кирил Петков. Такова чудовищно обедняване на българите не е имало. Инфлацията при цените на храните е над 23% ", сподели Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и правосъдната промяна.

" Направихме доста стъпки в правосъдната промяна, като сме питали Венецианската комисия и Европейска комисия. Евроатлантическите ни сътрудници ще застанат зад нас. Ние не си шушукаме с тях, а си приказваме като членове на тяхното семейство. Ако с Асен Василев си шушукат, тъй като му нямат доверие, с нас си приказват ", заключи Борисов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР